Tuesday, May 19, 2009

!@#$%^&*()_+

Driving back home with beloved BABYCOOPER..
Unstable emotion..
A lot of things messing in my mind..
Suddenly changed the music from Fly.fm to Hot.fm..
And this song came up..

Rossa feat. Pasha Ungu ~ Terlanjur Cinta
waktu bergulir lambat
merantai langkah perjalanan kita
berjuta cerita terukir dalam
menjadi sebuah dilema

mengertikah engkau
perasaanku tak terhapuskan

malam menangis
tetes embun membasahi mata hatiku
mencoba bertahan di atas puing-puing
cinta yang tlah rapuh

apa yang ku genggam
tak mudah untuk aku lepaskan

reff:
aku terlanjur cinta kepadamu
dan tlah kuberikan seluruh hatiku
tapi mengapa baru kini kau pertanyakan cintaku

aku pun tak mengerti yang terjadi
apa salah dan kurang ku padamu
kini terlambat sudah untuk dipersalahkan
karna sekali cinta, aku tetap cinta

mencoba bertahan di atas puing-puing
cinta yang tlah rapuh

apa yang ku genggam
tak mudah untuk aku lepaskan


* tetiba lak nak feeling2 bila dengar lagu ni..wekeke!!
* OIIITTTT!!!..Wakeup la!!!

6 comments:

Lily.Lulu said...

wah .. tetiba layan feeling
ok la tuh
sekali sekala nak feeling sorang2
:D

marlborolite said...

once in a while..
apa salahnye kan..

hehehe..

Ziana said...

luv that song sooo muchh!!
:)

marlborolite said...

yeah..
love it since the 1st time i've heard on the fm..

Ms BlogHopper said...

Hmmm..tak paham la lagu ni..
what's wrong dengan kalau dah terlanjur cinta?

marlborolite said...

Ms.B ~

hmm..
have x idea on that..
have to go thru the lyrics deeply then..